NL |  Eng

Corporate Marketing ValueProof (NL)

ValueProof is een fullservice digital marketing bureau.
We richten ons op het creëren van tastbare waarde voor onze klanten,
die we uitdrukken in Rendement, Relatie en Reputatie.

 

 

 

 

E-mailmarketing How-to Guide Ver. 2.0

Veel marketeers overwegen om e-mailmarketing toe te voegen aan de marketingmix. Maar hoe doe je dit nu effectief?
Lees dit in onze E-mailmarketing How-to Guide.

 

 

 

 

 

 

Closed Loop Marketing App

Closed Loop Marketing (CLM) is een innovatieve manier om op een efficiënte wijze een klantrelatie te onderhouden en te verbeteren. De kracht van CLM ligt in het verrijken van de gegevens van uw klanten. Lees in onze brochure hoe CLM werkt en wat de voordelen hiervan zijn.

 

 

 

 

 

Social media How-to Guide ver. 3.0

Sociale netwerken zullen de komende jaren de businessmodellen veranderen en bepaalde bedrijfstakken zelfs laten verdwijnen, zoals dit in het recente verleden al is gebeurd. Tegelijkertijd zullen nieuwe sociale netwerken ontstaan en de plaats overnemen van bestaande netwerken.Wij hebben een aantal platformen en handige tips voor u op een rij gezet in deze handige ‘How-to Guide’.

Corporate Marketing ValueProof (EN)

ValueProof is a full-service digital marketing agency.
We focus on creating tangible value for our customers,
which we express in terms of Return, Relationship and Reputation.

 

 

 

 

 

Mobile Marketing How-to Guide Ver. 2.0

Deze gids helpt u om de juiste mogelijkheden aan te boren, om een strategie te ontwikkelen die aansluit bij uw algehele marketingstrategie en helpt u om het succes van iedere campagne te meten. Als uw bedrijf interesse heeft in mobile marketing en u er klaar voor bent om de bestaande mogelijkheden aan te wenden, dan is het doorlezen van deze gids een goede eerste stap.

 

 

Waaierdeel deel 2

Waarde toevoegen begint met het stellen van de juiste vragen. Daarom hebben wij een waaier, bestaande uit twee delen, met vragen samengesteld. Het vormt een bron van inspiratie, maar natuurlijk hebben wij ook antwoorden op de vragen. Ben je nieuwsgierig? vraag dan nu de waaier(s) aan!

 

 

 

 

 

Whitepaper 25 tips voor e-mailmarketingoplossing

Je hebt besloten om e-mailmarketing in te zetten voor je organisatie. Dus je gaat op zoek naar de oplossing die jou het beste kan ondersteunen. Waar moet je nu echt op letten voordat je een e-mailmarketingoplossing aanschaft? Wil je er meer over lezen? Vraag dan onze Whitepaper aan.

 

 

Whitepaper mHealth devices

mHealth wordt vaak als een onderdeel van eHealth, oftewel Electronic Health, gezien. De opkomst en ontwikkeling van mHealth
in Nederland heeft betrekking tot verschillende onderdelen die in deze whitepaper aan bod komen. Men dient zich bewust te zijn van deze ontwikkelingen in verband met het aanbieden van innovatieve zorg en/of en het aan de slag gaan met een mHealth device of applicatie. Wil je er meer over lezen? Vraag dan onze Whitepaper aan.

 

 

Detachering

U zoekt een Interim Professional op het gebied van marketing en/of communicatie, die zelfstandig aan de slag gaat en snel resultaten boekt? ValueProof brengt u in contact met iemand die perfect past bij uw organisatie. Snelheid, transparantie en hoge kwaliteit: dat zijn de kernwoorden voor onze manier van werken. In vier stappen vinden wij de perfecte Interim Professional voor u. Gegarandeerd. Interesse? Vraag de brochure aan.