Innovatieontbijt

 

Is jouw organisatie al succesvol met Multi Channel Marketing? Of wil je juist een volgende stap hierin maken? Eens een keer iets echt nieuws en origineels bedenken en implementeren? 

 

ValueProof organiseert op maandag 16 april een Inspiratie Ontbijt ‘Innovatie’ in Hotel Jan Tabak in Bussum. Deze sessie staat volledig in het teken van Innovatie. Tim Pellens (Managing Consultant) en Frans Pigeaud (Business Innovation Consultant) inspireren u met voorbeelden van onder meer Nespresso, Lego, Google Nest en RWE en dagen u uit om ‘out-of-the-box’ te denken. En zo, in samenwerking met de andere deelnemers, te komen tot vernieuwende inzichten. Bijvoorbeeld om in te spelen op een trend in jouw markt, of om te komen tot een concept waarbij je je klanten betrekt bij het verbeteren van je dienstverlening.

 

Tijdens het ontbijt stimuleren wij niet alleen uw creativiteit, maar besteden we ook aandacht aan de volgende stap: de vertaalslag naar een idee dat goed in de praktijk te implementeren is. Het is tenslotte zonde als een goed idee ‘in de lucht blijft hangen’ zonder verdere uitwerking.

 

Dus: start de week met een goed idee en kom op maandag 16 april naar ons Inspiratie Ontbijt ‘Innovatie’! Deelname is kosteloos. We hebben een beperkt aantal plaatsen, schrijf je nu in.

Programma:

08:00 uur Inloop
08:15 uur Welkom en start presentatie
09:00 uur Innovatiespel
09:45 uur Feedback per groep
Stipt 10:00 uur Einde

 

SCHRIJF JE HIER ONDER IN!